Sunday, 13 January 2013

ahLan wa sahLan ,ya Sohabat ...!

      ASSalamualaikum....

    so...., This is my Belog baru naaa....die bukan macam cool Blog ...Tapi...it can be cool by U...! yeah/

17 years old girl yg tgh menganggur skarang ,dgn nak isi upu form lagi...dari semalam eden on9 x bulih

bulih...Hadoooya !MMM ....unt member2 sy esp Elantra ...or any seserian yg kenal saya ni...harap follow

lah ye belog iniiiii...heheheeh! Sekarang still try unt bukak Portal Rasmi Kementerian Pengajian

Tinggi...sesapa yg x jumpe lagi ni hah link die...http://www.mohe.gov.my/portal/ .....


            Good luck apply....lets try our best ! Maybe rezeki kita kat sini...siapa la kite ni kan nak tgk future

just berserah n berdoa je la....skarang ni kan ade certain2 yg da msuk U kan...Tipula klau ckp sy x jelez ke

ape?....try to think positif...mcm sy ade ramai kwn yg slalu bg nasihat yg kaw kaw unt sy //Nur Adilah 

Azizan/  ( walaupun kau ni annoying tp aq time kasih sgt kat kau,,,sbb kau ,aq bkn aku yg dulu lg)

x tau la klau sy x masuk seseri....ape la akan jadi...? maybe worse or worth ??

          So that's why Allah tu tau ape je yg terbaik untk kite....walaupun dlm otak kite ni mcm ....eh bende ni

x best la bla bla bla...tp at last...kite adelah diri kite skarang...hmmm ingt Allah x menduga kite dgn ape yg

kite x mampu tau...mungkin future kita kat depan nnt lagi baik n lagi hebat dr dieorg....so keep praying !

Maaf atas kesalahan sy menulis entry ni...segala kesalahan dan kelebihan dtg dr Allah atas kelemahan diri sy

sendiri


('''''___""")   InsyaAllah blog ni akn direnovate lagi sbb die sgt Kosong kosong oouuhhh hoooo!!! haha

Assalaualaikum

2 comments:

  1. waalaikumussalam , kak oo kak , kak buat saya TERHARU gilaaaaaa :D *blushing dh ni wehhh *
    hahahhahahha :))

    besyukur sgt dpt knl kau zal , budak rajin , a-doctor-to-be :)insyaALLAH .

    love yaaa ex-bedmate <3 may ALLAH always bless you dear :)

    ReplyDelete
  2. tq..! Doctor to be...yeayhhh we can do it ..! Love ya too best friend..InsyaAllah ..ikhwahfillah aiiwahh..!

    ReplyDelete